AFFFISCHWORKSHOP ONLINE 23/11 MED GATANS RUM OCH SVENSK FORM VÄSTERNORRLAND

Affischworkshop online med Gatans Rum & Svensk Form Västernorrland 23/11

Tisdag den 23 november kl 18.00-20.00 bjuder Gatans Rum och Svensk Form Västernorrland in till en gratis affischworkshop online via Zoom.

Gatans Rum och Svensk Form Västernorrland pratar, visar och berättar om affischer och skaparprocesser samtidigt som deltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

Svensk Form sägs vara världens äldsta designorganisation och har många affischer från betydelsefulla utställningar i sitt arkiv. Gatans Rum är ett demokratiprojekt som handlar om att våga uttrycka sig och att använda affischen som röst. Genom att uppmärksamma både nutida och historiska affischer och uppmuntra till eget skapande hoppas vi på en trevlig och inspirerande afton tillsammans.

ANMÄLAN

Workshopen är gratis och anmälan sker senast 23/11 kl 12.00 på Eventbrite via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/affischworkshop-online-med-gatans-rum-svensk-form-vasternorrland-2311-tickets-198913976057

Där finns även mer information om workshopen.

Eventuella frågor tas gärna emot på mailadressen gatansrum@gmail.com.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,

Gatans Rum

Gatans Rum på Instagram: https://www.instagram.com/gatansrum/

Gatans Rum på Facebook: https://www.facebook.com/gatansrumaffischmuseum

Gatans Rum är ett Arvsfondsprojekt med Söderhamns Konstförening som projektägare, i samarbete med Bilda, Drömverkstan, Rädda Barnen, Studiefrämjandet, Sveriges Konstföreningar och Söderhamns Kommun.

Svensk Form Västernorrland 

https://svenskform.se/regionalforeningar/vasternorrland/

Svensk Form Västernorrland på Instagram: https://instagram.com/svenskformvasternorrland

Svensk Form Västernorrland på Facebook: https://www.facebook.com/Svensk-Form-V%C3%A4sternorrland-565895913430566/