AFFISCHWORKSHOP ONLINE 19/8

AFFISCHWORKSHOP ONLINE MED GATANS RUM OCH ROLANDO PEREZ

Onsdag den 19 augusti bjuder Gatans Rum Affischmuseum in till en affischworkshop som äger rum online via Zoom onsdag 19/8 kl 18.00-20.00. Temat för kvällen är ”internationell solidaritet”. Gatans Rum och vår inbjudna gästkonstnär Rolando Pérez kommer att visa och prata om affischer och skaparprocesser samtidigt som workshopdeltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

GÄSTKONSTNÄR: ROLANDO PÉREZ

Rolando Pérez är konstnär och bildpedagog bosatt i Södertälje och var under 1970- och 80-talen politiskt och konstnärligt aktiv inom solidaritetsrörelsen både i Sverige och internationellt. Hans praktik inkluderar flera olika tekniker, bland annat grafik, skulptur, installation och måleri. Rolando är utbildad vid Konsthögskolan i Santiago, Chile samt vid Konstfack i Stockholm.

”Av min mamma fick jag lära mig att dela med sig av det lilla som man har är en handling som lyfter oss som människor.”

Rolando Pérez

Workshopen är gratis. För anmälan och mer information om workshopen, se denna länk: https://www.eventbrite.com/e/affischworkshop-online-med-gatans-rum-affischmuseum-198-2020-tickets-116589681877

Varmt välkommen!