NÄTVERKET FÖR: NY OFFENTLIG KONST | Onlineworkshop |23/3 2022

Riksförbundet Sveriges Konstföreningar, Streetcorner och Gatans Rum presenterar:

NÄTVERKET FÖR: NY OFFENTLIG KONST | Onlineworkshop |23/3 2022 kl 18.00-20.00
Välkommen till ännu en workshop i NÄTVERKETs drop in-kurs online där vi utforskar och skapar ny offentlig konst tillsammans! Kursen utvecklas utifrån principen ”each-one-teach-one” där deltagarna är med och styr innehållet.

EKONOMI & BUDGET
Temat för denna workshop är ekonomi och budget. Hur finansierar en ett projekt projekt för ny offentlig konst? Hur lägger en upp en budget? Finns det några genvägar att ta för att minska kostnader?

Som vanligt skapar vi även kreativt under workshopen genom praktiska övningar. Ingen tidigare erfarenhet eller prestation krävs.

ANMÄLAN
Workshopen är gratis, har ingen åldergräns och äger rum på Zoom. Anmäl dig senast kl 12.00 23/3 via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/natverket-for-ny-offentlig-konst-onlineworkshop-233-2022-tickets-289425458337

BLI EN DEL AV NÄTVERKET FÖR: NY OFFENTLIG KONST
NÄTVERKET har workshops på Zoom en gång i månaden, och du som deltar är välkommen att bli en del av NÄTVERKET genom att ansluta dig till vår server på Discord som är NÄTVERKETs plattform för kommunikation och inspiration medlemmar emellan. Där har vi även öppna uppföljningar/pre workshops två veckor efter/innan varje workshop (9 mars kl 18.00-19.00 inför denna workshop). Gå med i vår Discordserver här: https://discord.gg/gxJs2a7DeV

Skriv till gatansrum@gmail.com om du har några frågor om workshopen eller NÄTVERKET för: ny offentlig konst.

Varmt välkommen!

Riksförbundet Sveriges Konstföreningar

Streetcorner

Gatans Rum

NÄTVERKET för: ny offentlig konst finansieras av Kulturrådet.