Online Workshop 9/12

Affischworkshop online 9/12 med Gatans Rum och Love Antell

Onsdag den 9 december kl 18.00-20.00 bjuder Gatans Rum Affischmuseum in till en gratis affischworkshop online via Zoom tillsammans med Love Antell. Temat för workshopen är Den politiska affischen och vi tittar närmre på cut outs/stencilteknik.

Gatans Rum och vår inbjudna gästkonstnär Love Antell kommer att visa och prata om affischer och skaparprocesser, samtidigt som deltagarna skissar på affischidéer eller bara lyssnar. Alla kan delta i workshopen, oavsett om en har mycket eller ingen erfarenhet av att skapa affischer.

Love Antell är musikartist och konstnär. När han inte skapar och spelar musik under eget namn eller med bandet Florence Valentin arbetar han med illustration, ljudkonst, screentryck med mera. Love hade nyligen en separatutställning på Hallsbergs konsthall och mellan 2010 och 2018 medverkade han i utställningen Facing the climate som har visats i över 30 länder, på uppdrag av Svenska Institutet.

Liksom Gatans Rum vurmar Love för affischen som konstnärlig uttrycksform och under workshopen kommer han berätta om hur han gör när han skapar affischer.

Loves hemsida: https://www.loveantell.se

Workshopen är gratis och anmälan sker senast 9/12 kl 12.00 på Eventbrite via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/affischworkshop-online-912-med-gatans-rum-love-antell-tickets-130016949195

Där finns även mer information om workshopen.

Varmt välkomna!